Jennifer Lopez, indecentă în cel mai recent concert. Ce a făcut artista i-a uimit pe fani!

Jennifer Lopez chiar știe cum să încingă atmosfera. În cadrul celui mai recent concert al său, a pus pe jar întreg publicul cu mișcările sale senzuale, fiind surprinsă în cele mai indecente ipostaze.

Ea are cele mai impresionante mișcări de dans.

Și-a petrecut întreaga vară împărțită între filmările pentru un nou sezon al serialului de televiziune „Shades of Blue”, un nou videoclip sexy, vacanțe alături de noul său iubit, Alex Rodriguez și de copii, dar și petrecând timpul la antrenamentele de dans pentru a fi în formă la concerte. După ce și-a dus gemenii la școală, J. Lo a intrat din nou în priză cu cel mai recent concert al său din Las Vegas, miercuri seara. Așa cum și-a obișnuit fanii, a făcut un show incendiar, a schimbat o mulțime de costume, care mai de care mai sexy și a rezistat eroic pe scenă, ținând pasul cu trupa de dansatori. Artista în vârstă de 48 de ani a vrut să impresioneze publicul cu mișcările ei sexy în costumele sumare și a reușit. Alături de fani o urmărea și iubitul, alături de alte vedete de talie internațională, așa că diva a dat tot ce-i mai bun, iar publicul a fost surprins de ipostazele de dans în cele mai sexy fotografii.

Le-a arătat și fanilor cât de flexibilă poate fi.

Arată incredibil și ar fi păcat să nu-și arate trupul scupltat pe scenă, așa că J. Lo a purtat un body cu sclipici. Și ca să fie îndelung admirată, a făcut câteva mișcări de contorsionism, aplecându-se în fața fanilor care i-au putut vedea posteriorul bombat.

A schimbat mai multe ținute sexy.

Jennifer a schimbat mai multe costume pe parcursul concertului, unul mai interesant ca celălalt, sclipitoare și cu multă piele lăsată la vedere. Are aproape 50 de ani, dar este una dintre cele mai talentate și atrăgătoare femei de la Hollywood și vrea să se asigure că toată lumea este conștientă de acest aspect. Uite cât de bine se mișcă!

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA