Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, vacanță romantică la Paris

Îndrăgostiți în orașul îndragostiților. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au bucurat de încă un weekend romantic, de data aceasta, doar ei doi, fără cei 4 copii. J Lo și iubitul său fac un cuplu foarte frumos și putem spune că se potrivesc de minune. Cât despre dragoste, se vede cu ochiul liber că se simt excepțional unul lângă celălalt, asta demonstrează și fotografiile din cea mai recentă vacanță la Paris.

S-au comportat ca doi turiști obișnuiți.

Cele două vedete au fost surprinse în weekend în capitala Franței, foarte detașați și relaxați, ținându-se de mână și bucurându-se de clipele de vacanță ca niște turiști obișnuiți. S-au fotografiat în fața Muzeului Luvru, au mâncat înghețată, s-au plimbat cu autobuzul plin de turiști și chiar au avut gesturi tandre în public.

Au părut foarte drăgăstoși la un restaurant din Paris.

Și un lucru este cert, această purtare naturală nu a atras prea mult atenția, mai exact, nu au fost asaltați de fani. Probabil că a fost spectaculos să se comporte ca doi oameni normali pentru o zi, în mijlocul mulțimii, fără a fi deranjați de ochii curioșilor.

S-au bucurat de o înghețată pe străzile din Paris și s-au fotografiat în fața Muzeului Luvru.

Lopez și Rodriguez au rătăcit ore în șir prin Paris, vizitând Arcul de Triumf, piramidele din sticlă din afara Muzeului Luvru și bucurându-se de o plimbare prin celebrele Jardin des Tuileries.

La început de weekend, cei doi și-au petrecut timpul pe un iaht, J Lo distribuind o fotografie alături de iubitul său, amândoi îmbrăcați elegant, întinși pe o canapea: „Când te distrezi atât de bine și nu te interesează nimic.”

Jennifer și Alex devin astfel cuplul favorit de la Hollywood și, chiar cu un program foarte încărcat, se pare că știu să își facă timp unul pentru celălalt, chiar și pentru o vacanță departe de casă. Duminică a fost ultima noapte a cuplului la Paris, iar cei doi s-au îmbrăcat elegant, spre deosebire de ținutele casual pe care le-au ales pentru plimbarea din timpul zilei.

Formează unul dintre cele mai stilate cupluri.

Alex, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni din denim alb, o cămașă bleu și pantofi casual maro, în timp ce Lopez a optat pentru o rochie foarte chic, tipic pariziană, de la Gucci, care se lega la gât cu o eșarfă delicată. Fusta plisată peste genunchi a fost scoasă în evidență de perechea de sandale nude cu barete discrete, alături de geanta tip british în nuanțe pale.

Foto: Instagram, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA