Jeremy Meeks, din ghetou în lux. Cum a ajuns un fost deținut aproape de averea Topshop?

Ce poate face o poză reușită al unui fost deținut! Cunoașteți, până acum, povestea extraordinară a lui Jeremy Meeks, de 33 de ani, care a devenit cunoscut în toată lumea drept deținutul sexy.

În 2014, poza lui de la mititica a devenit virală, după ce americanul a fost condamnat pentru posesie de armă și furt. Acesta a fost și momentul în care viața deținutului sexy s-a schimbat total, în foarte bine.

Poza care i-a schimbat viața
Viața este frumoasă, acum, pentru fostul deținut

După ce a ieșit de la închisoare, agențiile de modele s-au înghesuit să-l angajeze, iar fostul membru al unei bande de răufăcători a început să se amestece cu mondenii de la Hollywood. A ajuns chiar și la Cannes, asta ca să vă dați seama de dimensiunea fenomenului.

Jeremy și Chloe
La o plimbare prin West Hollywood

Dar jackpotul a fost câștigat în momentul în care acest Jeremy, un bărbat însurat și cu un copil, de altfel, a întâlnit-o pe petrecăreața Chloe Green (26), moștenitoarea imperiului Topshop și a averii tatălui ei miliardar, britanicul Sir Philip Green. S-a întâmplat în iunie, anul acesta, iar de atunci fostul deținut a început să trăiască viața pe picior mare, prin destinații exotice de vacanță și pe iahturi luxoase. Asta, în ciuda tatălui lui Chloe, care speră ca totul să fie doar o toană de-a fiicei lui.

Cel mai recent, cei doi au fost fotografiați în Barbados, acolo unde se bucură din plin de plajă, apă și nisip.

Asta după ce și-au mai făcut de cap, vara aceasta, și-n valurile mediteraneene ale insulei grecești Mykonos, toate această distracție fiind decontată, bineînțeles, de imperiul Topshop.

Thank you @forbes

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Mai mult, Jeremy nu se bucură doar de vacanțe exotice și plimbări pe iahturi scumpe, la care nici nu visa băiatul sărac din orășelul Stockton (California), ci și de un contract extrem de profitabil, în valoare de un milion de lire sterline, semnat cu Topshop.

Contract facilitat, bineînțeles, de iubita lui, Chloe, în ciuda împotrivirii tatălui său.

Foto: Hepta, Instagram

 INAPOI LA PRIMA PAGINA