Jessica Alba este însărcinată cu al treilea copil

Familia celebrei actrițe se mărește din nou! Jessica Alba și soțul ei, Cash Warren, urmează să devină părinți pentru a treia oară. Iată cum a făcut actrița de 36 de ani fericitul anunț!

Jessica Alba este în culmea fericirii! Actrița urmează să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea ei bebeluș, ea fiind deja mamă pentru Honor Marie (9) și pentru Haven Garner (5). Fericita vestea a fost făcută publică prin intermediul contului ei de Instagram, actrița postând o imagine sugestivă, în care apare alături de celelalte două fiice ale sale.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain ????#blessed?

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

”Cash Warren și eu vom fi, în mod oficial, depășiți numeric. Baby on board! Binecuvântați!”, a fost mesajul care a însoțit imaginea inedită. Actrița n-a împărtășit, însă, sexul copilului ei, deci nu știm dacă cele două fetițe vor avea un frățior sau o surioară, și nici n-a precizat în ce stadiul al sarcinii se află.

Fotografie din vacanța în Hawaii

Știm, însă, că actrița arată nemaipomenit și că fotografiile din vacanța recentă în Hawaii nu trădează deloc sarcina. O sursă ne-a povestit, totuși, că Jessica nu a consumat alcool deloc și că a evitat să se afișeze în costum de baie.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA