Jessica Alba își răsfață fetele. Imediat după școală, în magazinul de jucării

Din ce vedem nu e deloc rău să fii fiica unei actrițe hollywoodiene, care, pe deasupra, mai e și femeie de afaceri de succes! Fiicele Jessicăi Alba au fost ”tratate” cu înghețată și jucării, după prima zi de școală.

52149253 Actress Jessica Alba is spotted out with her daughters Honor and Haven in Beverly Hills, California on August 16, 2016. Jessica through a huge birthday party for Haven's 5th birthday on August 13th. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Jessica și-a făcut timp să-și ia fetele de la școală

Ieri, Haven (5) și Honor (8) au mers în prima zi de școală. Imediat cum orele de curs s-a terminat, mămica Jessica Alba le-a luat pe cele două fete și le-a scos la o înghețată. Și cum erau ”prin zonă” au dat iama și într-un magazin de jucării.

52149259 Actress Jessica Alba is spotted out with her daughters Honor and Haven in Beverly Hills, California on August 16, 2016. Jessica through a huge birthday party for Haven's 5th birthday on August 13th. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Haven (5), Jessica și Honor (8)

Pesemne, Jessica n-a rezistat insistențelor micuței Haven, care în weekend și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o petrecere tematică, și a intrat în magazinul ”Tom`s Toys din Beverly Hills.

vizita-lego
Jessica a cedat la insistențele micuței Haven

Vizita în magazin s-a încheiat cu un lego imens pentru Haven și, aparent, nimic pentru Honor, care deja este o domnișoară.

fiica-jessica-alba
Haven a fost sărbătorită în weekend

Pe contul de instagram al Jessicăi a fost postat ieri și un video-colaj, cu fotografii surprinse în timpul petrecerii aniversare organizate în cinstea lui Haven, care a împlinit cinci ani.

foto: instagram / heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA