Johnny Depp își vinde și casa din Veneția

În ianuarie 2011, după ce a petrecut câteva luni pentru a filma pelicula ”Turistul”, Johnny Depp a decis să-și ia o casă în Veneția. Și nu oricare casă, ci Palazzo Dona Sangiantoffetti, una dintre puținele clădiri cu vedere la Marele Canal, pentru care a scos din buzunar mai mult de 13 milioane de dolari. Acum, în plin divorț, o vinde!

the-tourist
Scenă din „Turistul”

S-a îndrăgostit de Veneția iremediabil și a decis să treacă de la statutul de ”turist” la cel de ”rezident”. A fost în stare să meargă la licitație și să se lupte cu un prinț arab pentru a obține acest palat, construit în secolul al XVII-lea.

Din păcate, acum, Johnny Depp este dispus să renunțe la această casă. Potrivit ziarului italian ”Affari Italiani”, casa a fost listată pe site-urile de specialitate, actorul încercând să obțină pe ea 10, 8 milioane de dolari, cu trei milioane mai puțin decât prețul de achiziție.

Palatul, care fusese complet restaurat atunci când l-a cumpărat Depp, are 680 de mp, se-ntinde pe trei etaje, dispune de o terasă pe acoperiș, și este compartimentat în șapte dormitoare și nouă băi. Un adevărat palat! Așadar, nu credem că va dura mult până se va arăta un cumpărător!INAPOI LA PRIMA PAGINA