Johnny Depp, Orlando Bloom și Javier Bardem, trei crai de la premiera Pirații din Caraibe 5

Toți trei joacă în unul dintre cele mai tari și mai așteptate filme de acțiune produse de Jerry Bruckheimer. Ieri, actorii au participat la premiera filmului lor, „Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” la Teatrul Dolby din Hollywood, celebrul loc unde se țin premiile Oscar în fiecare an. În timp ce ochii presei internaționale sunt ațintiți pe vedetele care defilează pe covorul roșu de la unul dintre cele mai mari festivaluri de film, cel de la Cannes, iată că peste Ocean se întâmplă lucruri importante, cu actori dintre cei mai celebri și seducători.

Trei crai și toți trei fermecători.

Ieri, Johnny Depp, Orlando Bloom și Javier Bardem au stârnit ropote de aplauze prin simpla lor prezență pe covorul roșu. Sunt actorii principali din noul film al francizei și este normal să fie în centrul atenției, mai ales că premiile câștigate de-a lungul carierei, talentul și prezența impozantă îi recomandă.

Cele mai recente două apariții ale actorului sunt impresionante.

Cu această ocazie, Johnny Depp și-a spălat păcatele și a demonstrat că își revine stilistic și că se poate să arate din nou prezentabil, după dezamăgirea de la ultimele apariții, în fotografiile surprinse de paparazzi arătând foarte îmbătrânit și cu un stil neglijent, dezordonat.

Johnny a purtat o cîmașă neagră cu mânecă scurtă, peste care a surprapus o vestă cool cu dungi, bineînțeles, nelipsind accesoriile și ochelarii de soare.

A fost un an greu pentru Johnny Depp. După acuzațiile de abuz domestic și o serie de probleme financiare, el încearcă să își recâștige respectul în fața producătorilor de la Hollywood, dar și admirația fanilor, revenind la unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale, cel care îl prinde cel mai bine: căpitanul Jack Sparrow. Și acestei schimbări îi survine și una stilistică, căci actorul a impresionat pe toată lumea la premierele noului său film, în outfituri atent alese de un stilist inspirat.

Așa că Johnny a intrat din nou în grația noastră cu o prezență, o atitudine și o siguranță de sine care l-a caracterizat întotdeauna. Depp a fost în centrul atenției și s-a fotografiat în diferite ipostaze, cu sacoul gri deschis peste cămașă, sau doar în vestă, recuperând parcă timpul în care a lipsit de pe la evenimentele oficiale. Lansarea noului film „Pirații din Caraibe” este șansa lui Depp să-și revină după scandalul mediatic cu fosta soție care i-a pătat imaginea, dar și din cauza unui stil de viață dezordonat, culminat de consumul de alcool.

Depp participă la premiera noului său film, în timp ce fiica sa deschide Festivalul de Film de la Cannes.

Pitt a fost coleg de platou și în această producție cu alți doi actori mari, niște exemple se sex-simboluri la Hollywood – Orlando Bloom și Javier Barden. În timp ce Javier, soțul lui Penelope Cruz, a jucat rolul principalului răufăcător și antagonist, căpitanul Salazar, Orlando Bloom a revenit în mult așteptatul lungmetraj în rolul lui Will Turner.

Orlando a purtat costum, dar a ales încălțări nonconformiste pentru acest outfit.

Cât despre stilul vestimentar al celor doi actori, Orlando a optat pentru un costum clasic, bleumarin, cu o cămașă asortată, ieșind din liniile banalului cu o pereche de ochelari de soare foarte cool și pantofi sport colorați.

Javier a fost extrem de elegant și a mers pe stilul clasic.

Javier Barden nu este un fan al ținutelor extravagante, așa că a mizat pe un stil care îl caracterizează, clasic și elegant. A purtat un costum bleumarin cu dungi fine, pantofi eleganți și o cămașă de un roz pal.

Brenton a îmbrăcat un costum cu carouri bleumarin și cravată roșie, în timpe ce Kaya a ales o rochie din catifea neagră.

Alături de ei au fost și actorii care au jucat în rolurile secundare, Brenton Thwaites ca Henry Turner și Kaya Scodelario în rolul Carinei Smyth.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA