Johnny Depp, surprins fumând o țigară suspectă!

De când cu divorțul de Amber Heard, Johnny Depp a intrat într-un con de umbră. Asta deși, între timp, a avut loc premiera unui nou film ”Pirații din Caraibe”, peliculă pe care era nevoit s-o promoveze. Culmea e că și proprietățile sale au început să se împuțineze în această perioadă, actorul decizând să vândă multe dintre ele. Însă, nu despre aceste aspecte ale vieții sale e vorba acum, ci de o apariție suspectă, de zilele trecute.

foto: hepta

Fuma în spatele restaurantului în care lua masa cu prietenii

Se-ntampla chiar ieri noapte, pe când actorul se afla în restaurantul în care merg toate celebritățile de la Hollywood, respectiv Craig`s. Acolo, un paparazzo vigilant a reușit să-l surprindă pe celebrul actor într-o ipostază dubioasă. Deși flancat de bodyguarzi, paparazzo-ul a surprins în imagini faptul că Johnny pufăia de zor la o țigară cel puțin suspectă.

Țigara părea suspectă

Evident, imaginile indică, după forma țigării, dar și modul în care o ținea actorul, că n-ar fi vorba tocmai de o țigară normal. Ci una… specială! Una care dă dependență și care i-a adus pe mulți dintre actorii de la Hollywood pe calea pierzaniei. Sperăm doar să nu fie și cazul lui Johnny Depp…!

Amintim că, deși a ieșit din lumina reflectoarelor, actorul n-a părăsit platourile de filmare. Johnny Depp filmează în prezent la peliculele ”Fantastic Beast and where to find them 2”, ”Sherlock Gnomes” și ”Richard says goodbye”. De asemenea, de curând, a încheiat filmările la peliculele ”London Fields”, ”LAbrinth” și ”Crima din Orient Express”, care se află deja în post-producție. În plus, are și două proiecte cinematografice anunțate, la care nu a început filmările: ”The Invisible Man” și ”The libertine”. Va fi, așadar, un an ocupat!INAPOI LA PRIMA PAGINA