Jojo, despre provocările celei de-a doua sarcini

La o zi după ce a anunţat că va deveni mămică pentru a doua oară, Cătălina Grama a vorbit despre problemele întâmpinate în primul trimestru de sarcină.

Jojo2
Jojo va avea o fetiţă, de această dată.

Jojo trăieşte bucuriile, dar şi neajunsurile celei de-a doua sarcini, căci fetiţa din burtica ei, pe care o alintă „zâna”, îi cam dă bătăi de cap. Ea spune că, în cei cinci ani de când l-a adus pe lume pe fiul ei, Achim, a cam uitat de aceste probleme. Dar acum, bebeluşul ei şi al lui Paul Ipate i-a împrospătat memoria. Iată despre ce e vorba.

„Primele luni au fost pline de emoţii. Acum că am intrat în al doilea trimestru pot să va spun cu mâna pe inimă că nicio sarcină nu seamănă cu alta şi de această dată am trăit fiecare clipă altfel.  În primul rând am dezvoltat un miros de super eroină, aşa cum cred că li se întâmplă tuturor viitoarelor mămici”, a început Jojo să se destăinuie pe blogul personal.

„Mi-a fost greaţă mai mereu şi, dacă atunci când am fost gravidă cu Achim am lăsat de multe ori cumpărăturile în piaţă ca să alerg repede… într-un loc, acum… să spunem că nu am mai avut timp să las cumpărăturile. 🙂 Cam aşa a fost până în acest moment. Cu greţuri şi multe hohote de râs după. Pentru că dacă noi gravidele nu știm să facem haz de necaz, atunci cine? Se pare însă că ușor ușor ies din această perioadă și mă îndrept cu păși repezi către cea cu arsuri.:) Zânuţa are multă treabă. Merg să duc nişte tratative scurte cu arsurile şi greţurile… Că poate, poate mă lasă. 🙂 P.S: Orice idee despre un remediu contra greţurilor/arsurilor e foooarte bine primită. Mulţumesc!”.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA