Joshua Jackson, fostul iubit al Dianei Kruger, surprins sărutându-se cu altă femeie

Nu pierde deloc vremea! Fostul partener de viață al actriței Diane Kruger a fost surprins, deja, în compania altei femei. S-a întâmplat, luni, pe când Joshua lua parte la Sundance Film Festival, în Park City, Utah.

speaks onstage at the  panel discussion during the CW portion of the 2016 Television Critics Association Summer Tour at The Beverly Hilton Hotel on August 11, 2016 in Beverly Hills, California.
Joshua are o nouă iubită

Chipurile, acesta ar fi sosit la festival însoțit de o tânără domnișoară, cu care, ulterior, s-a sărutat în văzul tuturor în timpul unei petreceri la Acura Studio. Martorul a declarat că Joshua era foarte atras de femeia respectivă și că n-a scăpat-o din ochi toată noaptea: ”Joshua dansa cu iubita lui. Dansau foarte lansciv și se sărutau. (…) Au plecat împreună în jurul orei 02:00”.

Din păcate, nu avem fotografii cu noua lui iubită, însă suntem siguri că-n zilele următoare Joshua o va arăta lumii pe femeia care l-a făcut s-o uite pe Diane Kruger, actrița cu care s-a iubit timp de zece ani.

Joshua Jackson, Diane Kruger GettyImages-472016732
Joshua și Diane au fost împreună timp de zece ani

Ce-i drept, ne așteptam ca Joshua să-și refacă viața, din moment ce a vorbit deja public despre acest lucru. S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, pe când era invitat la Ellen DeGeneres în emisiune. ”Lucrurile s-au schimbat puțin de când n-am mai fost eu singur. Adică, totul se întâmplă pe telefon acum. Persoanele nu mai vorbesc între ele. E o schimbare destul de mare”, declara Joshua despre cum încearcă el să-și refacă viața.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA