Julia Dreyfus a terminat ședințele de chimioterapie. Iată cum arată acum actrița din ”Seinfeld”

În luna septembrie a anului trecut, Julia Louis-Dreyfus, pe care o știm din seriale de succes precum „Seinfeld” sau ”The New Adventures of Old Christine”, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

În septembrie, Julia a anunțat că are cancer la sân

Ei bine, de atunci au trecut patru luni, timp în care actrița în vârstă de 56 de ani a trecut printr-o serie de schimbări drastice, dar și un tratament dureros de chimioterapie. Ieri, însă, Julia Louis-Dreyfus a anunțat că a terminat ședințele de chimioterapie.

Actrița a postat pe o rețea de socializare un video pe care cei doi băieți ai săi, Henry și Charlie, l-au înregistrat pentru a marca ultima ședință de chimioterapie a mamei lor. ”Băieții mei frumoși au făcut asta astăzi, pentru ultima mea zi de chimioterapie”, a descris Julia videoclipul în care cei doi băieți apar cântând melodia lui Michael Jackson, ”Beat it”.

Goodbye 2017. Go fuck yourself. #happynewyear

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Julia n-a precizat, însă, care e starea ei de sănătate actuală, așteptând, cel mai probabil, să vadă dacă rezultatul analizelor indică o retractare a celulelor canceroase sau nu. Cert e că acum câteva zile, actrița a postat pe Instagram un video prin care își lua la revedere de la anul 2017, dându-ne, astfel, ocazia s-o vedem. Și trebuie să recunoaștem că Julia arată mai bine ca oricând, deși e clar că a mai pierdut câteva kilograme. Nimic alarmant, însă, starul hollywoodian are o energie molipsitoare și un zâmbet larg. Să sperăm, așadar, că rezultatele analizelor vor fi pozitive.INAPOI LA PRIMA PAGINA