Julia-Louis Dreyfus, actrița din „Seinfeld”, a început ședințele de chimioterapie

Citeste tot despre:

,

În septembrie, actrița din „Seinfeld”, Julia-Louis Dreyfus, venea cu o veste mai puțin bună pentru fanii săi. Starul anunța că este una dintre acele femei care se luptă cu cancerul la sân, imediat după ce a făcut istorie la gala Premiilor Emmy, adunând, al optulea trofeu al său.

Actrița în vârstă de 56 de ani a făcut publică pe internet lupta sa cu cancerul la sân, iar acum, tot prin intermediul social media, anuță că începe cea de-a treia rundă de chimioterapie. Mai mult, actrița este susținută de familie, dar și de colegii de filmări în tot acest proces.

Actorii Matt Walsh și Sam Richardson i-au trimis chiar și un video simpatic prin care își arată susținerea față de actriță într-un mod original, pe muzica lui Katy Perry. Atât de amuzanți au fost, încât Julia a decis să distribuie clipul pe contul său de Instagram: „Cât de norocoasă sunt că acești clovni îmi apară spatele? Ce mișcare, mi-a dat inspirație astăzi. Am văzut acest video de vreo două ori. Vă mulțumesc Matt Walsh, Sam Richardson și Katy Perry!”, a scris Julia într-un mesaj.

Iar ei nu sunt singurii care își arată susținerea în acest fel. Actorii Sam Richardson și Matt Walsh s-au filmat și ei într-un mod amuzant. În clip, Matt, 53 de ani și Sam, de 33 de ani, se întâlnesc pentru a încerca să-i transmită Juliei niște citate motivaționale.

Actrița a anunțat că are cancer printr-o postare pe Instagram: “1 din 8 femei sunt diagnosticate cu cancer la sân. Astăzi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai afectuos grup de prieteni și membri ai familiei și o asigurare medicală fantastică datorită sindicatului din care fac parte. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase. Așa că ajutați-mă să lupt cu cancerul și haideți să facem îngrijirea medicală universală o realitate!”, scria Julia. Acum se luptă pentru a învinge boala și urmează ședințe de chimioterapie. Cu toate că trece prin clipe grele, actrița rămâne optimistă și cu zâmbetul pe buze, dovadă stau și cele mai recente fotografii cu ea de pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA