Julia Roberts, apariție rară la brațul soțului său pe covorul roșu

Anul trecut se zvonise chiar că mariajul lor se află-n pragul divorțului, dar iată că, de fapt, Julia Roberts și soțul său, Daniel Moder, au o relație mai mult decât minunată.

Sâmbătă, Julia Roberts și Daniel Moder și-au făcut prezența la un eveniment de caritate din Los Angeles. Și pentru că pe Daniel îl vedem destul de rar la evenimente de la Hollywood, nu putem să nu remarcăm ce frumoasă pereche fac cei doi. De altfel, nu suntem singurii care au remarcat lucrul acesta, presa internațională chiar întrebându-i pe cei doi cum reușesc să-și mențină iubirea vie. Iar răspunsul actriței a fost chiar… surprinzător. Julia a mărturisit că Daniel este extrem de implicat în viața ei, ba chiar el a fost cel care i-a ales ținuta pentru respectivul eveniment. ”Este semnată Bottega Veneta, și soțul meu a ales-o”, a răspuns Julia atunci când a fost întrebată ce poartă la acel eveniment.

julia roberts
Julia & Daniel la gala caritabilă, foto: captură DailyMail.com

Mai mult de atât, actrița a declarat că încă sunt îndrăgostiți nebunește și că este „obsedată” de soțul său. La rândul lui, Daniel nu a putut conteni în a-și lăuda soția. Așa mai da, dragoste la Hollywood, nu?

Exclusive... 51848434 Amist rumors of divorce, actress Julia Roberts and her husband Danny Moder come together to support their boys at their soccer match in Malibu, California on September 12, 2015. Though the two didnt have much interaction and focused much more on their kids, Julia and Danny seemed to be in good spirits. NO INTERNET USE WITHOUT PRIOR AGREEMENT FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Daniel și Julia Roberts sunt părinți activi în viața copiilor lor

Julia și cameramanul Daniel Moder sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună trei copii: gemenii Finn și Hazel (11), și un băiețel în vârstă de opt ani, pe nume Henry.INAPOI LA PRIMA PAGINA