Julia Roberts, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

Au trecut 27 de ani de când Julia Roberts interpreta rolul principal în filmul „Frumușica” și încă a rămas, în viziuna multora, o femeie de o frumusețe fără cusur. Iată că actrița primește pentru a cincea oară titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, din partea revistei People, deși poate nici ei nu-i vine să creadă: „Sunt flatată”, declara după aflarea veștii.

Așa arăta Julia în 2000. ( Getty)

De fapt, Roberts i-a luat de mult fața unui alt actor celebru – George Clooney, declarat și el cel mai sexy bărbat în viață, de două ori. Cu privire la acest titlu, Roberts a glumit: „Voi menționa asta în felicitarea mea de Crăciun pentru familia Clooney, de anul acesta”.

Julia juca în 1990 în „Pretty Woman”. ( Instagram)

Actrița avea doar 23 de ani când a apărut pentru prima dată pe coperta revistei, ca cea mai frumoasă femeie, în 1991. „Am fost suficient de mare pentru a fi votată la acest nivel de popularitate?”, a spus Julia glumind. La acea vreme, s-a simțit „adorabilă și naivă și atât de fericită să fie invitată la petrecere”. Actrița a fost onorată să primească același titlu și în 2000, 2005 și 2010. Cu toate acestea, ea admite că se luptă în fiecare zi cu lipsa de încredere în sine.

Așa arată la vârsta de 49 de ani. (Getty)

„Oamenii spun: <<Când s-a lansat Pretty Woman, probabil că viața ți s-a schimbat>> Adevărul este că eram plecată din oraș când a apărut filmul.  << Pretty Woman a ieșit în acest weekend și a făcut atât de mulți bani>>  și m-am gândit: <<Sunt mulți bani? Este asta bine? Este minunat? Nu știam.>> „

Actrița a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din lume în 2017.

Roberts este căsătorită de 14 ani cu directorul de imagine Danny Moder și are trei copii, gemenii Hazel Moder și Phinnaeus Moder, de 12 ani, și fiul Henry Moder, 9 ani.

Foto: Getty, Instagram, Coperta revista PeopleINAPOI LA PRIMA PAGINA