Julianne Hough s-a căsătorit! A strălucit în ziua nunții!

Zile fericite pentru starul din ”Grease”! Actrița s-a căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute cu iubitul ei, jucătorul de hockey Brooks Laich, în cadrul unei ceremonii organizate într-un cadru ca de poveste!

Julianne și Brooks

După  aproape doi ani de logodnă, actrița din ”Safe Heaven” a ajuns la altar la brațul logodnicului ei, Brooks Laich. Ceremonia a fost una restrânsă, așa cum și-a dorit chiar mireasa, printre invitați numărându-se doar prieteni apropiați, familia și colegi de muncă de-ai celor doi.

Frumoasa mireasă a purtat în ziua cea mare o superbă rochie Marchesa, desenată special pentru ea, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Lorraine Schwartz, în timp ce mirele a eptat cu un costum Brooks Brothers. Cei doi au debordat de fericire, iar fotografiile surprinse cu ei în ziua nunții au împânzit rețelele de socializare.

❤️THE WEDDING ❤️ {[email protected] }

A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on

Vorbind anterior despre iubirea lor, Julianne declara că a fost „iubire la prima vedere”: ”A fost o nebunie. Vorbeam de ceva timp, dar nu ne întâlniserăm. Când ne-am văzut pentru prima dată, a fost ceva de genul ”OK, asta e tot!”. Cât despre planurile de nuntă, actrița menționa pe atunci că-și dorește ceva intim, fix așa cum s-a și întâmplat: „Cel mai bun ring de dans (n.r. e o dansatoare cunoscută), o muzică bună, și câinii mei, Lexi și Harley, alături de mine”.

OMG!! CONGRATSSS TO THIS FANTASTIC COUPLE Look at them, they are so damn beautiful ??????

A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA