Justin Bieber a părăsit-o pe fiica lui Lionel Richie?

Nu-l vedem prea bine pe Justin Bieber dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate. Cel puțin nu acum, când chiar Lionel Richie și-a dat binecuvântarea ca fiica sa, Sofia, să aibă o relație cu artistul.

sofia-richie
Sofia a fost văzută, în ultima vreme, cu mai mulți tineri, însă niciunul dintre ei nu era Justin Bieber.

Acum câteva săptămâni, fotografiile cu Sofia și Justin în diverse vacanțe nu încetau să apară. Cei doi își petreceau mai tot timpul împreună, iar Biebs a intrat într-un conflict chiar cu fanii săi pentru a-i lua apărarea iubitei sale. Dar ce spunem noi aici, Bieber s-a certat până și cu fosta iubită, Selena Gomez, de dragul Sofiei, cu care, speram noi, să aibă o relație mai lungă de o lună.

Ei bine, potrivit ”TMZ”, Justin și Sofia deja nu mai formează un cuplu, ei nemaifiind văzuți împreună de pe 29 august, când paparazzi i-au surprins în vacanță în Mexic. Deci, asta să fi fost tot? Câteva vacanțe și plimbări cu mașina?

Justin Bieber quitte son hôtel, Le Royal Monceau, pour se rendre à l'Arc de Triomphe puis au Père Lachaise pour visiter la tombe de Jim Morrison. Le chanteur sera en concert à partir du 20 septembre à Paris. Le 19 septembre 2016 Justin Bieber visited the Arc de Triomphe and the cemetery Père Lachaise (Jim Morrison's tomb) in Paris. American singer will be perform on september 20th and 21th in Paris. On september 19th 2016
Bieber a fost văzut zilele trecute prin Germania, iar acum se află în Franța

Ipoteza despărțirii este susținută și de fotografiile recente obținute de paparazzi cu cei doi, aflați în locuri total diferite în ultima perioadă. Justin, de exemplu, a fost văzut în ultima săptămână în Germania și Franța, iar Sofia petrecând de zor alături de alți tineri, prin Malibu.

Poveste se complică, însă, Us Weekly susținând că Justin a lăsat-o moartă cu Sofia și că încearcă cu disperare să dea de fosta iubită, cântăreața Selena Gomez, care se pare că și-a schimbat numărul de telefon și și-a rugat prietenii să nu i-l dea cântărețului. Așadar, să mai fie ceva sentimente între cei doi și de aceea Justin a părăsit-o pe Sofia? Rămâne de văzut!

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA