Justin Bieber, din nou cu Selena Gomez. Iată cum au fost surprinși!

Citeste tot despre:

, , ,

Au fost într-o relație amoroasă timp de patru ani și, chiar dacă s-au despărțit, sentimentele dintre ei nu s-au stins. Drept dovadă întâlnirile tot mai dese din ultima vreme.

Aici, pe vremea când formau un cuplu.

După ce paparazzi l-au surprins pe Bieber la Selena Gomez acasă, iată că cei doi și-au dat încă o întâlnire. De data aceasta, teritoriul a fost unul neutru, cei doi artiști alegând un restaurant pentru întâlnirea lor matinală.

Ieri, cei doi au luat micul dejun împreună!

În cadrele surprinse de fotografii de ocazie, cei doi apar discutând și luându-și micul dejun împreună, ca oricare doi prieteni. Chipurile, întâlnirile din ultima vreme sunt doar dovada faptului că Selena și Biebs s-au apropiat foarte mult după ce acesta din urmă a aflat de transplantul de rinichi la care a fost supusă artista. Ba mai mult, apropiații spun că actualul iubit al Selenei, cântărețul The Weeknd, e la curent cu întâlnirile lor și că nu are nimic de reproșat, fiind foarte sigur pe sentimentele Selenei vizavi de el.

Culmea e că-n aceeași zi, numai că la lăsarea serii, Biebs s-a întors la reședința artistei. Despre asta ce-o spune The Weeknd?INAPOI LA PRIMA PAGINA