Justin Bieber i-a dat un pumn unui bărbat la Coachella. Ce s-a întâmplat?

Citeste tot despre:

S-a dus pregătit să se distreze, însă ziua nu s-a încheiat așa cum a plănuit. Justin Bieber a intrat într-o altercație cu un bărbat la Coachella, dar totul a fost în numele binelui absolut.

Biebs s-a distrat cu prietenii la Coachella, dar a avut timp s-o facă și pe eroul

Cine ar fi zis că Justin va folosi, într-o zi, violența într-un scop nobil? Ei bine, noi cu siguranță nu, date fiind antecedentele lui cu paparazzi și alți indivizi care s-au plasat în fața pumnilor lui. Dar de data aceasta a fost diferit. Artistul a fost eroul zilei, încercând să salveze o tânără domniță. Acesta a intervenit între un bărbat și o femeie, primul din ecuație încercând s-o stranguleze pe respectiva.

Văzând scena groazei, Biebs i-a strigat bărbatului să o elibereze pe femeie, însă când acesta nu s-a oprit, a intervenit și a salvat situația. E drept, s-a folosit de pumni, dar la sfârșitul zilei a fost declarat erou. ”L-a lovit cu pumnii în față și l-a pus la zid, ajutând-o pe femeie să se elibereze din strânsoare”, spune un martor.

Eroul zilei

Se pare că bărbatul în cauză era sub influența drogurilor, iar ulterior a urmărit, din răzbunare, un SUV, în care se presupunea că e Bieber. În cele din urmă, bărbatul a fost arestat de autorități, iar Biebs a putut să-și continue nestingherit distracția la Coachella.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA