Justin Bieber o înșală pe Selena? Cântărețul își dă mesaje cu altă fostă iubită

Citeste tot despre:

, ,

Nici bine nu s-au împăcat, că deja apar probleme în cuplu. Potrivit apropiaților, n-a durat mult până Justin Bieber a călcat strâmb și a dezamăgit-o pe Selena Gomez! Dar ce s-a întâmplat, mai exact?

Relaţie în 3? Bieber a contactat-o pe Hailey, deși de-abia s-a împăcat cu Selena Gomez

Ei bine, chipurile, Justin a contactat-o pe fosta lui iubită, modelul Hailey Baldwin, lucru pe care, ulterior, i l-a comunicat și Selenei Gomez. După cum era de așteptat, Selena n-a reacționat prea bine când a aflat că iubitul ei, cel căruia i-a dat nenumărate șanse până acum, a călcat deja strâmb în relația cu ea, contactându-și o fostă iubită.

Însă, Biebs se apară, spunând că nu s-a întâlnit cu Hailey și nici n-a sunat-o, ci a schimbat cu ea câteva mesaje, pur platonice. ”Justin a luat legătura cu Hailey. Nu au vorbit la telefon și nici în persoană, ci și-au dat câteva mesaje. Oricum, Hailey se iubește cu Shawn Mendes. Nu e nimic între ea și Bieber. Nu e interesată de Bieber, și nici acesta de Hailey. Amândoi au depășit momentul. Mesajele au fost pur platonice”, spune o sursă din anturajul lui Bieber.

Ei bine, platonice sau nu, Selena nu a privit cu ochi buni acest interes din partea iubitului său, motiv pentru care i-a impus să meargă la terapie de cuplu. Zis și făcut! În prezent, cei doi merg la un consilier, care să-i ajute să comunice mai bine în cuplu. Problema e că cei apropiați Selenei sunt îngrijorați de soarta acesteia, spunând că Biebs o s-o rănească negreșit. La fel crede și mama artistei, care a făcut o criză de nervi când a aflat că Selena și Bieber merg deja la terapie de cuplu și că relația lor e mai serioasă decât se crede.

Justin Bieber și Hailey Baldwin au fost împreună câteva luni, de la sfârșitul anului 2015 până la începutul anului 2016.INAPOI LA PRIMA PAGINA