Justin Bieber plătește 10.000$ pe noapte la acest hotel cu vedere la ocean

Cum e perioada în care toate vedetele pleacă în vacanță, ne pregătim sufletește pentru o serie de fotografii uluitoare cu destinațiile exotice în care aleg să se relaxeze starurile hollywoodiene.

exterior-casa-vacanta-justin-bieber
Hotelul în care stă Justin Bieber timp de două săptămâni

Ei bine, Justin Bieber a dat startul vacanței de vară printr-o serie de fotografii surprinse în Hawaii, acolo unde este cazat într-o locație de vis, de unde poate plonja direct în ocean. Da, ați citit bine, artistul are o cascadă pe post de tobogan care-l aruncă direct în ocean. Dar haideți să aflăm mai multe detalii despre vacanța lui!

vacanta-justin-bieber
Cascada care duce direct în Ocean

Timp de două săptămâni, Justin Bieber (22) se va relaxa alături de prietenii apropiați la WaterFalling estate, din Big Island. Artistul scoate din buzunar câte 10.000 de dolari pe fiecare noapte petrecută în acest complex de lux, care are teren de basket și chiar un acoperiș pe care se poate ateriza cu elicopterul.

justin bieber
Au ajuns cu elicopterul pe insulă

Evident, că n-a spus ”nu„ unei călătorii cu elicopterul, unde a fost însoțit de câteva modele sexy. De unde știm? Din fotografiile postate de artist pe contul lui de Instagram.

bieber-modele
Artistul a plecat în vacanță însoțit de domnișoare sexy

Revenind la hotelul de lux, trebuie să precizăm că artistul are la dispoziție doar cinci dormitoare și vreo 10 băi, așa că ne închipuim cum se va face repartizarea pe camere: toate fetele cu Bieber, restul băieților având la dispoziție fiecare câte o cameră. Glumim, evident, dar asta doar pentru că am rămas muți la frumusețea acestui loc: două cascade și câteva lacuri pot fi văzute din fotografiile surprinse de paparazzi din elicopter.

justin bieber-flamingo
Justin Bieber pe ”toboganul cascadă”

De altfel, în unele imagini puse de Bieber pe o rețea de socializare, îl vedem pe artist cu un… colac, în formă de flamingo roz, avântându-se pîntr-o cascadă, care să-l ducă direct în ocean.

cascada
Alături de un prieten

Hotelul a fost construit în anul 2011, pe o coastă a oceanului și este scos la vânzare contra sumei de 6, 8 milioane de dolari, mult sub prețul de 26,5 mil $ cât se ceruse în 2013.

Vezi și galeria foto!INAPOI LA PRIMA PAGINA