Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit din cauza mamei ei

Citeste tot despre:

, ,

După ce au apărut atât de îndrăgostiți cu câteva săptămâni în urmă, la nunta tatălui cântărețului, cele mai recente zvonuri susțin că cei doi artiști s-ar fi separat. Iar asta ar fi a patra despărțire a celor doi, după alte trei din trecut.

Pe 19 februarie, erau împreună la nunta din Jamaica

Se pare că decizia ar fi luat-o Selena (25), ca urmare a opoziției familiei sale la adresa lui Justin (24).

Ei bine, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit următoarele pentru revista Us Weekly : „Selena și Justin au decis să ia o pauză în special din cauza mamei Selenei și a faptului că aceasta nu este de acord cu relația. Dacă familia lui Justin o iubește pe Selena, familia Selenei nu are încredere în Justin. Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat, dar ei nu sunt convinși, momentan.”

De fapt, cea care nu-l are la suflet pe Justin este mama Selenei, Mandy Teefey, care l-a caracterizat pe acesta, în trecut, ca fiind odios.

Cei doi, la o cină de Sfântul Valentin

Se pare că aceasta este îngrijorată că fiica ei ar putea fi rănită din nou de cântărețul canadian. Și, într-adevăr, când a fost întrebată recent de reporteri despre relația cu iubitul fiicei sale, Mandy a răspuns că nu a mai vorbit cu aceasta de mulți ani.

Selena și mama ei, Mandy

Selena Gomez și Justin Bieber au început să iasă împreună din 2009 și, de atunci, s-au tot împăcat și despărțit, tot încercând să dea șanse unei iubiri care, de-acum, chiar pare imposibilă.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA