Justin Theroux a dat-o uitării pe Jennifer Aniston. Iată-l flirtând cu o brunetă sexy!

Nici bine nu și-au anunțat divorțul, că soții Theroux-Aniston și-au și împărțit bunurile și au pornit pe drumuri separate în viață. Ea s-a aruncat în brațele prietenelor ei și e o prezență constantă la petrecerile de la Hollywood, el fuge de reflectoare și pare să aibă o viață amoroasă mai activă ca oricând. S-o fi dat-o uitării pe Aniston deja?

Theroux, surprins cu o tânără domnișoară

Paparazzi l-au surprins pe Justin Theroux, înstrăinatul soț al lui Jennifer Aniston, în compania unei brunete misterioase, foarte sexy, față de care acesta părea foarte apropiat. Se întâmpla vineri, pe când Justin se afla în New York.

Flirtând.
Cucerită de chipeșul actor.

În imaginile obținute de paparazzo, Justin Theroux (46) flirtează cu femeia respectivă, pe teresa unui restaurant obișnuit din New York. Cei doi au fost văzuți sosind și plecând împreună din acel local, așadar e vorba despre un ”date” în toată regula.

Amintim că, anterior, Justin fusese văzut de presă în compania artistei Petra Collins, despre care s-a scris că i-ar fi distrus căsnicia cu Aniston. Totuși, judecând după cele mai recente imagini cu Justin, ne dăm seama că actorul este într-o permanentă căutare și se bucură într-adevăr de viața de bărbat singur.INAPOI LA PRIMA PAGINA