Justin Theroux despre mariajul cu Jennifer Aniston. De ce nu se vor despărți niciodată

Cum s-a aflat că Angelina Jolie va divorța de Brad Pitt, lumea și-a îndreptat atenția spre Jennifer Aniston așteptând de la ea o reacție vizavi de acest eveniment. Ei bine, actrița, sătulă de ceata de paparazzi care o urmărea, a luat primul avion și a zburat spre New York, acolo unde o aștepta soțul ei, actorul Justin Theroux.

Jennifer Aniston und Justin Theroux unterwegs in New York / 240916  ***Jennifer Aniston and Justin Theroux out and about, September 24, 2016 in New York****
Jennifer și Justin, în New York, ferindu-se de paparazzi

Iar dacă se întreabă cineva care mai e relația dintre cei doi soți, care pe 5 august au împlinit un an de căsnicie, aflați că totul e roz și nimic nu pare să le umbrească fericirea. Intervievat în cadrul emisiunii ”Entertainment Tonight”, Justin Theroux a declarat că relația lui cu Aniston este plină de iubire și că au câteva lucruri pe care le respectă în uniunea lor, care fac din căsnicia lor una foarte trainică. ”Ne apreciem, unul altuia, simțul umorului, ne respectăm și ne înțelegem. Pare simplu, dar este adevărat”,  a declarat, luni, Justin.

Jennifer Aniston und Justin Theroux unterwegs in New York / 240916  ***Jennifer Aniston and Justin Theroux out and about, September 24, 2016 in New York****
Acum sunt în New York, departe de agitația din Los Angeles

Tidem să-l credem, căci cele mai recente fotografii surprinse cu ei prin New York ni-i arată fericiți și liniștiți, asemenea oricărui cuplu în care există iubire și înțelegere. Mda, ne bucurăm de astfel de cadre!

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA