Justin Trudeau, cu familia la Ziua Canadei. Mezinul Hadrien este adorabil!

Prim-ministrul Canadei și familia sa au sărbătorit cu mare fast Ziua Canadei, pe 1 iulie, și dacă toată lumea a fost atentă la discursul ținut de Justin Trudeau, noi nu am avut cum să nu-i observăm superba soție, alături de cei trei copii ai cuplului, îmbrăcați asortat, de la aceeași casă de modă.

Membrii familiei Trudeau au purtat ținute cu accente în culoarea steagului Canadei – alb cu roșu.

Familia Trudeau a optat pentru accente de culoare și și-a asortat ținutele cu accesorii în degrade. În timp ce tatăl a îmbrăcat un costum bleumarin deschis, cu pantofi maro, în timp ce cravata roșu cu alb a fost completată de o batistă pusă la buzunarul sacoului, soția sa a ales o  salopetă cu pantalon larg, de un alb imaculat, cu o pată de culoare la broșa prinsă în piept. Copiii cuplului au purtat și ei ținute inedite, în culorile steagului canadian – alb cu roșu.

Micuțul Hadrien seamănă mult cu tatăl său.

Iar costumele special create pentru copiii primului ministru Justin și ai soției sale, Sophie, realizate pentru Ziua Canadei, au fost comandate la o companie din Richmond, Peekaboo Beans. În ziua cea mare, Ella-Grace ( 8 ani), Xavier ( 9 ani) și Hadrien ( 3 ani) au fost adorabili, îmbrăcați în haine asortate.

Copiii au fost îmbrăcați de compania Peekaboo Beans.

Să nu mai vorbim de mezinul familie, Hadrien, în vârstă de 3 ani, care este un copil superb, semănându-i foarte mult tatălui său. Este blond, cu părul cârlionțat, are ochii albaștri și a fost în centrul atenției la evenimentul care s-a desfășurat sâmbătă. A stat alături de părinți și de frații mai mari și, la un moment dat, chiar a adormit în brațele mamei sale, Sophie, în timp ce se hrănea dintr-un biberon.

Mezinul familiei a adormit în timpul evenimentului de la Parlamentul Canadian.

În aceeași zi, Prințul Charles și Camilla au fost prezenți la eveniment, iar micuțul Hadrien ne aduce aminte de un alt băiețel năzdrăvan, cu sânge nobil, Prințul George. Ieri, Trudeau și soția sa Sophie au sosit la Dublin pentru o scurtă vizită oficială, iar mezinul familiei i-a însoțit.

Ieri a zburat la Dublin, alături de părinții săi.

A fost din nou în centrul atenției, captând toate privirile la coborârea din aeronavă și bucurându-se de câteva momente în brațele Ambasadorului Canadian la Irlanda, Kevin Vickers.

Hadrien a fost luat în brațe de Ambasadorul Canadei în Irlanda.

Justin Trudeau este căsătorit cu Sophie Gregoirede peste 12 ani, ea fiind o fostă prezentatoare de televiziune din Canada. Cei doi sunt împreună din anul 2005 şi au trei copii.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA