Kaia Gerber și Kendall Jenner, prietenie din interes! Kim Kardashian ”dirijează” lucrurile!

Sunt de vârste relativ apropiate, au aceleași pasiuni și se trag din părinți celebri. Sunt, așadar, suficiente elemente comune pentru ca cele două să ajungă prietene bune. Însă, o sursă din anturajul celor două spune că, de fapt, sunt alte motive pentru care Kaia și Kendall petrec atât de mult împreună, și ar avea de-a face cu Kim Kardashian și strategia ei de a face clanul Kardashian-Jenner cât mai puternic posibil.

În ultimul an s-au apropiat foarte mult

Le-am văzut la mai multe evenimente împreună și pare că se înțeleg destul de bine. Însă, s-ar fi ajuns aici la insistențele lui Kim, care la rându-i este prietenă cu Cindy Crawford, mama adolescentei. ”Kim o împinge de la spate pe Kendall s-o ia sub aripa ei protectoare pe Kaia Gerber. Ea o adoră pe Cindy, la fel și Kendall, așa că nu e greu de priceput de ce aceasta vrea s-o ajute pe Kaia. Lumea modelling-ului este una atât de tranșantă, iar lui Kendall nu i-a fost deloc ușor. Ea n-ar vrea ca fiica lui Cindy Crawford să aibă parte de experiența ei, așa că e foarte protectoare cu ea”, a povestit o sursă.

Cine are de beneficiat mai tare din prietenia lor?

O alta povestește, în schimb, că ar fi și alte interese la mijloc. Chipurile, Kim vede alăturarea dintre sora sa și fiica lui Cindy Crawford o schemă de marketing, mai ales că toată lumea știe că în foarte scurt timp Kaia va fi o adevărată stea. ”Kim e convinsă că dacă sora sa ar sta lângă Kaia va beneficia și cariera ei. Toată lumea știe că-ntr-o zi Kaia va fi o mare forță în modă, iar Kim crede că e o mișcare inteligentă pentru Kendall să se asocieze cu ea”, spune o altă voce.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA