Kate del Castillo a confirmat ceea ce toată lumea știa!

Pe Kate del Castillo o știm de multă vreme. Am cunoscut-o în roluri celebre din telenovele mexicane, și a revenit în atenția noastră odată cu celebrul interviu pe care l-a facilitat între Sean Penn și El Chapo, grație relației de prietenie pe care o avea cu celebrul traficant de droguri.

Așa arată în prezent Kate.

În fine, nu despre acest eveniment este vorba, ci despre cât de bine arată actrița de 44 de ani și ce face ea pentru a arăta așa. Într-un interviu recent, actrița de telenovele a mărturisit că secretul frumuseții și tinereții ei este… botoxul. Un lucru pe care mulți îl bănuiau, ca-n cazul multor altor actrițe, dar pe care, până acum, Kate s-a ferit să-l recunoască.

Kate a dezvăluit, așadar, că tenul ei impecabil este rezultatul unor intervenții cu botox la nivelul frunții. ”Botox utilizez, dar îmi pun foarte puțin. Am multe riduri pe frunte și botoxul le ascunde. Mi-ar fi plăcut să-ncep să utilizez botox mult mai devreme pentru a le preveni”, a mărturisit fiica celebrului Eric del Castillo.

29 martie 2017. Kate, la un eveniment de la Hollywood.

Cu această ocazie, Kate a mai dezvăluit și-un alt truc la care recurge pentru a-și menține pielea de pe față catifelată: cremă pentru bebeluși. ”Asta e tot ce-mi aplicam pe față până la 30 de ani și toată lumea îmi lăuda pielea. Mi-era și jenă să recunosc”, mai povestește actrița de 44 de ani.

Așa arăta Kate la începutul carierei sale.

foto: Getty / CinemagiaINAPOI LA PRIMA PAGINA