Kate Hudson s-a logodit cu iubitul tinerel?

Citeste tot despre:

,

Cu un mariaj eșuat la activ, Kate Hudson pare dispusă să mai dea o șansă dragostei și căsătoriei. Umblă vorba pe la Hollywood că actrița de 38 de ani s-a logodit cu iubitul tinerel, Danny Fujikawa.

Se zvonește că s-au logodit

De câteva zile se tot zvonește despre o logodnă în cazul actriței Kate Hudson, iar nu face altceva decât să alimenteze aceste zvonuri. Paparazzi au surprins-o în urmă cu câteva zile, în Los Angeles, cu un inel ce părea a fi de logodnă pe degetul inelar, iar de atunci încearcă să-și ascundă mâna de fiecare dată când apare în public.

Kate încearcă să ascundă degetul inelar

Așa s-a întâmplat și ieri, pe când artista și-a făcut apariția pe străzile din Los Angeles, îndreptându-se spre un restaurant pentru a lua masa cu niște prieteni. Este evidentă preocuparea actriței de a-și ascunde degetul inelar, ceea ce ne dă de gândit despre natura acelor zvonuri.

Așadar, să fi zis Kate Hudson ”Da” unei propuneri în căsătorie? Rămâne de văzut! Cert e că actrița și Danny Fujikawa sunt deja împreună de un an, iar lucrurile funcționează chiar bine între ei. Muzicianul are o relație minunată chiar și cu cei doi copii ai lui Kate, proveniți din relațiile cu Chris Robinson și Matthew Bellamy.

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA