Kate Hudson, șantajată de bărbații din viața ei!

După ce numele ei a avut onoarea de-a se asocia într-o poveste de iubire cu zeul Brad Pitt, Kate cea visătoare a primit o lovitură zdravănă de la fostul ei soţ, rockerul Chris Robinson, care a adus-o cu picioarele pe pământ.

Kate Hudson și Chris Robinson

Muzicianul de 50 de ani, care i-a fost partener de viață blondinei între 2000 și 2007, a înaintat la tribunal o petiție prin care cere redeschiderea procesului pentru custodia fiului lor, Ryder, de 13 ani. Asta pentru că, în­tre timp, rockerul de la The Black Crowes s-a răzgândit și nu-i mai ajunge custodia comună a copilului: vrea s-o târască iar pe fiica lui Goldie Hawn pe la judecător și tot ea să plătească toa­tă distracția, thank you very much. Distracția constând și în testări inopinate ale celor doi părinți pentru consum de droguri și alcool. Or ști oamenii legii ceva…

Bill Hudson

Partea interesantă de-abia acum vine. Ta­tăl lui Kate, muzicianul Bill Hudson, ar putea fi un martor vital pentru partea adversă, și anume fostul soț Chris. De fapt, pe acesta l-a luat gura pe dinainte și l-a ajutat pe Robinson pe gratis, spunând că actrița de 37 de ani n-a fost niciodată o mamă bună. „O iubesc pe Kate, dar a făcut niște lucruri îngrozitoare. Este o răsfățată insensibilă, după părerea mea“, a spus Bill despre actrița care este mult mai apropiată de tatăl ei vitreg, Kurt Russell.

Kate Hudson, Ryder Robinson și Bingham Bellamy

Mai neplăcut este că și Kate reușește să-și dea singură foc la valiză, cu mărturisiri de ge­nul următoarelor: „Câteodată, simt că ar trebui să câștig premiul pentru cea mai bună mamă. Dar sunt și dăți când mă trezesc făcând lucruri fără noimă, în colțuri îndepărtate ale casei, pentru ca să realizez apoi că mă ascund, la propriu, de copiii mei.“

Judecând la rece, am putea vedea că actrița glumește și am putea simți o oarecare frus­trare în cuvintele tatălui ei biologic, care ar putea încerca să se răzbune pentru că actrița nu-l lasă să-și vadă nepoții, pe Ryder (13) și pe Bingham (5), ultimul fiind fiul lui Kate cu Matt Bellamy.

Kate Hudson și Danny Fujikawa

Și dacă tot vorbim de rockeri, să vorbim și de Danny Fujikawa. Nici noi nu știam cine este până când n-a apărut sărutând-o de mama focului pe actriță, pe străzile din New York, semn că idila cu Brad Pitt chiar nu mai are șanse. Fost chitarist al unei trupe de-acum defuncte din Los Angeles, și anume Chief, omul este descris de cine îl cunoaște ca fiind un tip cool și foarte de treabă. Și, adăugăm noi, cu siguranță mai chipeș decât muzicienii care i-au precedat.

foto: rex features / splash news / guliver / getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA