Katherine Heigl, primele poze însărcinată. La ce poftește actrița?

Actrița din ”Anatomia lui Grey”, pur și simplu, radiază de fericire! Katherine Heigl este pentru prima dată însărcinată, așa că trăiește această experiență cu intensitate!

katherine-sot
Actrița și soțul său, Josh, la un eveniment recent

Katherine Heigl a pășit, zilele trecute, pe covorul roșu al evenimentului ”Television Critics Association Summer Tour”. Actrița și-a etalat, astfel, pentru prima dată burtica de gravidă. Însoțită de soțul Josh Kelley, Katherine a vorbit puțin și de prima ei sarcină.

Vedeta de 37 de ani, care mai are doi copii adoptați, a declarat că trăiește cea mai fericită perioada din viața și că, deocamdată, sarcina a fost una ușoară. ”Este minunat. Sunt foarte, foarte recunoscătoare. Am avut o sarcină destul de ușoară până acum. Sunt doar puțin obosită și mai mereu înfometată”, a glumit actrița.

Totuși, Katherine a declarat că-n această perioadă a poftit mai mult la… gogoși. ”Gogoși. Pe platourile de filmare avem în fiecare zi câte trei cutii de gogoși. Încerc să iau câte o îmbucătură, două sau… șase.”, a mai povestit aceasta.

WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 10: Actress Katherine Heigl attends the CBS, CW, Showtime Summer TCA Party at Pacific Design Center on August 10, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Actrița a declarat că a avut o sarcină ușoară până acum

Se preconizează că actrița și Josh își vor strânge în brațe fiul în luna ianuarie. Cei doi mai au două fetițe, Naleigh (7) și Adalaide (4), pe care le-au adoptat în 2009, respectiv în 2012.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA