Katie Holmes și-a sărbătorit ziua de naștere cu Jamie Foxx

Citeste tot despre:

, ,

S-a zvonit că relația dintre ei s-a încheiat, dar iată că nu e așa! O sursă a povestit pentru ”UsWeekly” că Jamie Foxx și Katie Holmes au zburat împreună spre Cabo San Lucas (Mexic), pe 16 decembrie, unde au sărbătorit cu fast ziua de naștere a celebrei actrițe.

”Kate și Jamie au zburat, vineri dimineață, spre Cabo San Lucas, cu un avion privat, pornind de pe aeroportul Van Nuys (Los Angeles). A fost o călătorie pentru a o aniversa pe Katie. Nu erau decât ei doi și doi piloți în acel avion”, a declarat respectivul martor.

O altă sursă confirmă cele spuse, menționând că odată ajunși în Mexic, ce doi au luat o limuzină care i-a condus până la resortul Rosewood, unde sunt cazați: ”Au stat într-unul dintre cele mai private apartamente din hotelul respectiv, care avea chiar și o intrare separată. Au vrut să fie foarte discreți, iar totul le-a fost adus în cameră de un servitor propriu.”, a explicat un angajat al resortului Rosewood.

Tot acesta a precizat că cei doi îndrăgostiți erau singuri, Suri nefiind văzută alături de ei. ”Suri nu era cu ei”, a menționat acest angajat, care a mai povestit și că Jamie și Katie au zburat spre Los Angeles sâmbătă noapte.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA