Katie Holmes și Jamie Foxx, surprinși la o întâlnire romantică!

Sunt mai bine de trei ani de când se tot zvonește că cei doi au o relație amoroasă! Însă, până acum, nimeni nu a putut dovedi uniunea lor, dat fiind faptul că de la evenimentul caritabil din 2013, la care au fost văzuți dansând, cei doi nu s-au mai afișat niciodată împreună.

Prima fotografie de cuplu

Ei bine, duminică noapte, un fan vigilent a reușit să-i prindă în fapt. Fosta soție a lui Tom Cruise și Jamie Foxx se bucurau de o cină romantică, la lumina lumânărilor, într-un restaurant discret din East Village, New York.

În fotografia respectivă, Katie apare îmbrăcată cu o jachetă închisă la culoare, părul strâns și ochelari, iar Jamie poate fi recunoscut grație pălăriei și ochelarilor, pe care i-a purtat și altă dată, după cum dovedesc mai multe fotografii de pe contul lui de Instagram.

Așadar, să fie această apariție o primă dovadă a relației lor amoroase? Amintim că-n toți acești ani s-a zvonit că actrița nu se poate afișa cu niciun bărbat din cauza unei clauze stipulate în contractul de divorț cu Tom Cruise, care făcea referire la pierderea custodiei fetiței lor în caz contrar.

Ea a confirmat că cei doi formează un cuplu de mai mulți ani

Amintim și că, de-a lungul timpului, mai mulți apropiați de-ai lor au confirmat că au o relație amoroasă. Cea mai recentă declarație în acest sens îi aparține Claudiei Jordan, o bună prietenă de-a lui Jamie Foxx, care a dezvăluit că cei doi sunt categoric un cuplu. ”El este foarte fericit cu ea. Mă bucur să-l văd atât de fericit”, a fost declarație acesteia.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA