Katie Holmes, văzută din nou cu Jamie Foxx

Se jură că nu au o relație amoroasă, dar mereu sunt văzuți împreună. Care e avantajul lor? Nimeni nu reușește să surprindă o fotografie cu ei împreună!

katie_holmes
Surprinși, acum trei ani, împreună

Se pare că romanța dintre Katie Holmes și Jamie Foxx este din ce în ce mai puternică, în ciuda faptului că nu există nicio dovadă video-foto să dovedească asta. Potrivit Us Weekly, actrița în vârstă de 37 de ani și-a vizitat, duminică, iubitul în backstage, pe când acesta performa pe scenă alături de legendara Barbra Streisand (74).

Un martor la respectiva scenă a declarat că actrița și-a așteptat iubitul în backstage pentru a-l felicita pentru interpretare. ”Au plecat separat, însă ea se afla în camera lui, așteptându-l după show”, a declarat martorul respectiv.

Mda, din păcate nu există nicio confirmare pentru această dezvăluire, din moment ce Jamie și Katie neagă vehement că ar avea vreo relație, deși în ultmii trei ani se vorbește doar despre asta.

În acea seară, Foxx a cântat un duet din filmul clasic ”The Sound of Music”, cu celebra Barbra Streisand. Joi seară, Jamie a susținut un alt concert, în aceeași locație, însă nu se știe dacă atunci era prezentă Katie. În ultima vreme, actrița face naveta New York, unde locuiește cu Suri, Los Angeles, pentru diverse întâlniri de afaceri și pentru Jamie.

În august 2013, s-a zvonit prima oară că Jamie și Katie au o relație, după ce au petrecut împreună la un eveniment în Hamptons.INAPOI LA PRIMA PAGINA