Katy Perry a sărutat un adolescent în timpul audițiilor American Idol. Telespectatorii au criticat-o!

Exuberantă și energică cum o știm, Katy Perry nu s-a abținut să nu facă show în timpul audițiilor noului sezon al show-ului american ”American Idol”. Jurata a sărutat un concurent chiar în fața camerelor de filmat.

Katy Perry a sărutat un adolescent la American Idol
Benjamin a avut parte de experiența vieții lui

Pentru un concurent de 19 ani din Enid, Oklahoma, participarea la ”American Idol” a venit la pachet cu o experiență de neuitat! Tânărul a urcat pe scenă pentru a interpreta o piesă, însă în timpul prezentării a admis, printre rânduri, că nu a sărutat, până acum, nicio fată.

Imediat după, dornică de show, Katy Perry s-a oferit să remedieze situația. L-a invitat pe Benjamin Glaze s-o sărute pe obraz. Profitând de apropiere, Katy a întors fața și i-a plantat adolescentului un sărut în toată regula. Momentul a stârnit râsete din partea celorlalți doi jurați, dar și emoții pentru tânărul concurent.

Benjamin, surprins plăcut de sărutul artistei

Din păcate, tânărul n-a reușit să impresioneze cu calitățile vocale și să se califice în etapa următoare. ”Chiar mă bucur că te-am întâlnit. Mi-ai făcut inima să tresare. Cred că ești foarte simpatic, dar, din păcate, sunt prea mulți concurenți cu un talent mai mare decât al tău și nu ar fi cinstit să te trimit într-o competiție cu ei. Poate data viitoare o să ai o șansă. Cred că te-ai grăbit puțin și mai cred că asta s-a întâmplat pentru că ți-am accelarat pulsul”, a recunoscut, amuzată, Katy Perry.

Deloc dezamăgit, Benjamin a admis că experiența a fost de neuitat și că nu regretă nimic dintre cele întâmplate. ”A fost o experiență care mi-a deschis ochii. Am aflat că sărut groaznic.”, a glumit Benjamin Glaze atunci când a aflat că nu a trecut în etapa următoare.

Fapta lui Katy Perry a stârnit reacții contrare în mediul virtual. În timp ce unii au crezut că a fost un moment adorabil, alții au speculat că a fost deplasat ca artista să-l sărute pe concurent în fața camerelor de filmat.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA