Katy Perry, experiențe sexuale cu o femeie. Uite ce declară artista!

Piesa lui Katy Perry „I kissed a girl” a făcut senzația în 2008, atunci când s-a lansat. Dar interpreta ei se pare că a fost foarte sinceră în versurile melodiei, căci este adevărat că și ea a experimentat sexual cu o femeie și aici nu este vorba doar de un sărut.

Acum, Katy Perry, care avea doar 23 de ani pe când înregistra hitul, a dezvăluit că melodia aceasta a fost inspirată din propriile sale experiențe sexuale: „Am sărutat o fată și mi-a plăcut. Adevărut este că am făcut mai mult de atât!”, a dezvăluit cântăreața publicului larg la Gala Drepturilor Omului din Los Angeles, în cadrul căreia a urcat pe scenă pentru a-și ridica Premiul Național pentru Egalitate, sâmbătă seara.

„Ceea ceștiu e că eram curioasă, chiar și atunci am știut că sexualitatea nu este la fel de negru și de alb ca această rochie”. Artista s-a referit la rochia uimitoare în combinație de alb cu negru, pe care a purtat-o la evenimentul din Los Angeles.

Katy Perry

Katy a continuat: „În 2008, atunci când am lansat cântecul, am știut că am început o conversație în legătură cu care o mulțime de oameni avea curiozități”. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda educației religioase pe care Katy a primit-o, părinții săi fiind ambii pastori.

Refuzând să mai urmeze calea părinților ei, Katy a adăugat: „Partea cu descoperirea m-a pasionat, m-a testat și mă va schimba întotdeauna. Nu îți poți alege familia, dar îți poți alege calea. Sunt dovada vie că, indiferent de unde vii, totul este despre direcția în care vrei să mergi, acea șansă reală, acea evoluție și percepția reală că se poate întâmpla orice schimbare, dacă ne deschidem mințile și ne îmblânzim inima. Nu mai pot să tac. Trebuie să susțin exact ceea ce simt și acest sentiment are legătură cu egalitatea și dreptatea pentru toți.”

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA