Katy Perry și Orlando Bloom încă își dau mesaje

Despărțiți, dar totuși țin legătura. Deși săptămâna trecută anunțau separarea, se pare că Orlando Bloom și Katy Perry nu se pot abține din a vorbi prin mesaje.

Katy Perry, Orlando

Actorul de 40 de ani și cântăreața de 32 de ani au luat o pauză de la relație și angajamente, dar prieteni apropiați celor doi spun că nu este exclus ca fostul cuplu să se împace, întrucât Katy și Orlando țin legătura constant și își dau mesaje.

O sursă a declarat de curând pentru E! News că există totuși posibilitatea ca cei doi artiști să formeze din nou un cuplu: „Orlando nu este pregătit pentru o relație serioasă, dar o eventuală împăcare cu Katy nu este exclusă.” Asta cu atât mai mult cu cât lui Bloom îi pasă foarte mult de fosta parteneră.

Katy Perry

Actorul din seria „Pirații din Caraibe” nu s-a certat cu Katy, iar cei doi încă își mai scriu și vorbesc la telefon, ba chiar mai mult, s-au și întâlnit de când au anunțat public că nu mai formează un cuplu.

Între timp, presa de peste Ocean a scris că Orlando, care a mai fost căsătorit cu Miranda Kerr și cu care are un fiu de șase ani, a pus punct relației cu Katy Perry pentru că nu voia ca lucrurile între ei să devină prea serioase. Deși relația a durat un an, în cele din urmă cei doi au realizat că nu sunt pe aceeași frecvență. „Katy vrea copii și vrea să se căsătorească, în timp ce Orlando a fost căsătorit și are deja un copil. La 32 de ani, Katy nu vrea să mai piardă timpul. „, a declarat aceeași sursă.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA