Katy Perry și Orlando Bloom sunt din nou împreună? Iată dovada!

Un concert este ocazia perfectă pentru o împăcare celebră. Katy Perry și Orlando Bloom au apărut împreună la unul dintre concertele lui Ed Sheeran, și nu în calitate de prieteni, după cum arată și imaginile surprinse de fani și distribuite pe rețelele de socializare.

O Katy brunetă și un Orlando blond. Între timp rolurile s-au schimbat.

Au format un cuplu timp de 10 luni și când toată lumea se aștepta ca relația să avanseze, cele două vedete au anunțat despărțirea în luna februarie. Au urmat câteva luni în care  și-au făcut de cap, separat, Katy și-a schimbat look-ul în mod radical, în timp ce Orlando pare să-și fi petrecut o noapte incendiară alături de o româncă care lucra la hotel în care el era cazat. Cum nimeni nu poate uita momentul în care Orlando și Katy au fost surprinși pe paddle board, ea foarte relaxată, iar el complet dezbrăcat, iată că cei doi s-au reunit acum cu o altă ocazie, puțin mai îmbrăcați. Katy și Orlando au fost văzuți foarte apropiați la concertul unui mare artist, în Los Angeles, sâmbătă seara. Un fan a reușit să surprindă mometul în câteva fotografii sugestive în care starul pop de 32 de ani și actorul de 40 de ani stăteau îmbrățișați.

Îmbrăcați asemănător și cu șapcă pe cap pentru a fi mai greu de recunoscut, cei doi nu și-au ascuns pornirile în public: ” Părea că s-au împăcat. Au stat foarte apropiați toată noaptea și s-au sărutat”, a declarat un fan pentru E! News. ” Nu cred că oamenii știau că sunt ei pentru că erau camuflați”, a continuat același fan care i-a surprins în fotografii. Nu se știe dacă au venit împreună la acest concert, sau a fost doar o coinciență faptul că s-au întâlnit, însă tindem să eliminăm a doua ipoteză, dat fiind faptul că s-au purtat ca doi îndrăgostiți.

Este drept că nu au vrut să dea o declarație legată de acest eveniment, însă la fel de adevărat este și că cele două vedete au părut că s-au împăcat și cu alte ocazii. În luna aprilie, imediat după despărțire, au mers la o petrecere aniversară într-un club din Hollywood, semn că nu pot sta departe  unul de celălalt.

Foto: Arhiva OK, Instagram, Twitter

 INAPOI LA PRIMA PAGINA