Kelly Clarkson: ”Eram nefericită când eram slabă”

Citeste tot despre:

, ,

În timp ce unele celebrități își doresc să fie cât mai slabe, Kelly Clarkson are curajul de a recunoaște că nu se simțea în pielea ei atunci când cântărea mai puțin.

Acum și atunci.

Jurata de la ”American Idol” a vorbit, recent, despre greutatea ei, sătulă fiind de acuzele că a câștigat prea multe kilograme în ultimii ani sau că nu arată precum celelalte staruri din industrie. Artista a avut curajul de a recunoaște că a fi slabă nu înseamnă neapărat a fi fericită, ea simțindu-se ”cumplit când era slabă”, pentru că era o presiune să se mențină în formă.

”Când eram cu adevărat slabă, voiam să mă sinucid. Mă simțeam cumplit, și pe dinăuntru și pe dinafară. Și asta a durat patru ani. Dar nimănui nu-i păsa, căci din punct de vedere estetic arătam bine”, a declarat cântăreața în cel mai recent interviu al său, acordat revistei ”Attitude”.

Kelly a vorbit și despre presiunea de a se alinia trendului de a fi slabă, asemenea pop starurilor Britney Spears și Christina Aguilera. ”Mi-am dat seama că singura modalitate de a scăpa era să renunț. Au fost niște vremuri cu adevărat grele, mi-am distrus, pur și simplu, genunchii și picioarele, pentru că tot ce făceam era să-mi pun căștile și să alerg. Eram la sală tot timpul”, a mărtutisit Kelly Clarkson.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA