Kelly Rutherford a pierdut custodia copiilor săi!

Drama actriței din ”Gossip Girl” continuă. De mai bine de șase ani, Kelly Rutherford se luptă prin tribunale cu fostul ei soț, Daniel Giersch, pentru custodia celor doi copii ai lor: Hermes (8) și Helena (6).

Kelly Rutherford With Her Children Hermes And Helena In A Bakery - Mougins
Kelly alături de cei doi copii ai săi, înainte de această decizie a judecătorului

Iar cea mai nouă veste nu este deloc încurajatoare pentru celebra actriță. Potrivit UsWeekly, Kelly a pierdut custodia celor doi copii, după ce un judecător din Monaco a decis ca e mai bine ca aceștia să rămână cu tatăl lor. Așadar, Helena și Hermes vor continua să locuiască cu afaceristul în Monaco. Mai mult de atât, copii nu-și vor putea vizita mama în U.S. Cei trei se pot revedea doar dacă Kelly va merge în Franța sau la Monaco.

NEW YORK, NY - JULY 28:  (L-R) Actress Kelly Rutherford and daughter Helena Grace Rutherford Giersch attend the Blushington New York City Grand Opening Party at Le Parker Meridien Underground on July 28, 2015 in New York City.  (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images for Blushington)
Kelly Rutherford și fiica sa, Helena Grace Rutherford Giersch

Desigur, Kelly va avea în continuare putere de decizie în ceea ce privește educația, sănătatea și schimbarea de domiciliu copiilor săi. Potrivit publicației amintite anterior, Kelly va primi 3, 281$ pe lună pentru a călători să-și vadă copii.

Amintim că Rutherford a intentat divorțul în decembrie 2008, după doar doi ani de mariaj, pe când era însăcinată în trei luni cu Helena.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA