Kendall Jenner a cumpărat vila superbă a lui Emily Blunt

În luna ianuarie, cuplul Blunt – Krasinski și-au listat, pe site-urile de specialitate, frumoasa proprietate din Sunset Strip, dat fiind faptul că familia lor se va mări anul acesta.

casa
Kendall a cumpărat casa lui Emily Blunt și-a lui John Krasinski

Și se pare că vila acestora și-a găsit repede un cumpărător în persoana lui Kendall Jenner. Modelul a pus ochii pe frumoasa vilă și chiar a obținut un preț mai rezonabil decât cel cu care, inițial, fusese listată.

Kendall a dat 6, 5 milioane de dolari pentru vila din Sunset Strip, deși cuplul spera să obțină 8 milioane de dolari.

Amintim că Emily Blunt și John Krasinski au cumpăra această casă contra a 1, 9 milioane de dolari. Ulterior, aceștia au renovat-o complet, transformând această locuință din 1958 într-o vilă somptuoasă, mobilată și utilată după ultimul răcnet. Casa se întinde pe 436 de metri pătrați, și cuprinde șase dormitoare și cinci băi.

Curios este că-n spatele designului inovator stă chiar John Krasinski, care s-a ocupat îndeaproape de redecorarea casei lui. Astfel, biroul cu o priveliște năucitoare, grădina pe acoperiș și detaliile inedite din camera de zi sunt doar câteva dintre ”touch-urile” pe care John le-a ales.

Iată o galerie foto cu imagini din superba proprietate!INAPOI LA PRIMA PAGINA