Kendall Jenner le-a interzis surorilor Kardashian să apară la show-ul Victoria`s Secret!

Un vis devenit realitate! Asta a fost pentru Kendall Jenner debutul de aseară în ”armata îngerașilor”! Și pentru că a fost un moment atât de special pentru aceasta, Kendall le-a înterzis categoric surorilor sale să se prezinte la acest eveniment!

Kendall Jenner
Kendall Jenner a defilat pentru prima dată pentru Victoria`s Secret

Kendall Jenner și-a făcut, aseară, debutul în echipa îngerilor, însă nu și-a dorit ca surorile sale mai mari să ia parte la acest eveniment. De ce? Pentru că și-a dorit ca acest moment unic să nu se transforme într-un ”circ”, așa cum tinde să se întâmple de fiecare dată când Kim Kardashian și ”alaiul” își fac apariția.

Kendall Jenner
Toate privirile au fost ațintite asupra ei, așa cum și-a dorit

Se pare că mai noul Îngeraș Victoria` Secret a fost extrem de categoric atunci când le-a spus surorilor că nu vrea ca nimeni să o eclipseze, dat fiind faptul că în afară de Kris Jenner și Caitlyn Jenner nimeni nu a mai îndrăznit să-și facă apariția din clanul Kardashian.

Kendall Jenner
Kendall Jenner a schimbat două ”ținute”

”Le-am spus să stea deoparte!”, a declarat Kendall Jenner în backstage, într-un interviu acordat lui NY Daily News.

Totuși, Kendall a acceptat ca părinții ei să fie prezenți în seara cea mare. Atât Kris, cât și Bruce –aka Caitlyn Jenner, au fost acolo pentru Kendall.INAPOI LA PRIMA PAGINA