Kevin Hart și-a sărbătorit ziua de naștere printre fane, departe de soția însărcinată

Actorul Kevin Hart va deveni tată pentru a treia oară și a sărbătorit ziua sa de naștere departe de soție, înconjurat de femei frumoase. A împlinit 38 de ani și s-a bucurat de o aniversare pe cinste, la Las Vegas, în timp ce soția sa Eniko Parrish documenta evoluția sarcinii sale pe Instagram.

Și-a petrecut ziua de naștere printre fane.

Este o perioadă foarte frumoasă pentru comediantul Kevin Hart – și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere și în curând va deveni tată pentru a treia oară. Este unul dintre cei mai buni actori de comedie de la Hollywood, un simpatic născut la Philadelphia pe care camera de filmat îl iubește și care este un adevărat personaj chiar și în viața de zi cu zi. Are doi copii cu fosta soție, Torrei Hart, o fiică de 12 ani, Heaven, și un fiu de 9 ani, Hendrix, iar acum proaspăta sa soție Eniko îl va face tătic pentru a treia oară. Și pentru  că a împlinti 39 de ani, s-a bucurat de o petrecere în cinstea sa la un hotel de lux din orașul luminilor, Las Vegas.

Soția sa îl va face tătic pentru a treia oară.

La bustul gol,  doar cu o pereche de pantaloni din denim trei sferturi și lenjeria intimă la vedete, actorul pregătit pentru vară s-a fotografiat cu o mulțime de tinere voluptoase care s-au strâns special pentru a-l sarbători. Superstarul a făcut furori când și-a dat tricoul jos și a rămas la bustul gol, etalându-și abdomenul tonifiat.  „Este ziua mea de naștere. P.S: soția mi-a spus – du-te și distrează-te!”

Alături de cei doi copii și de Eniko, soția lui.

În același timp, soția sa, Eniko, distribuia o fotografie pe Insta Stories cu ea și burta de gravidă. Eniko, care s-a căsătorit cu Hart anul trecut, a scris: „Este timpul să mâncăm”. Cuplul a anunțat vestea cea mare în luna mai, printr-o fotografie distribuită pe Instagram. În fotografie, Hart a scris:  „Sărbătorind Ziua Mamei cu frumoasa mea soție. Râdem de faptul că pe data aceasta, anul viitor, vom sărbători cu adevărat Ziua Mamei.”  Cei doi vor deveni părinții unui băiat.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA