Khloe Kardashian, primele declarații după naștere. Ce nume i-a pus fetiței ei!

Citeste tot despre:

,

A născut imediat după declanșarea unui scandal de infidelitate provocat de partenerul său de viață, Tristan Thompson, surorile Kourtney și Kim, dar și mama Kris Jenner, fiindu-i aproape în cel mai emoționant moment din viața ei. Fetița lui Khoe Kardashian a venit pe lume acum 5 zile, pe 12 aprilie, iar proapăta mămică a făcut astăzi primele declarații după naștere.

Khloe a revenit în forță pe Instagram cu prima postare legată de copilul ei, confirmând că micuța este sănătoasă, dar și că a ales un nume cu totul special pentru ea. Având în vedere numele tot mai ciudate purtate de copiii din familie, Kim numindu-și cei trei prunci – Saint, North și Chicago, iar Kylie botezând-o pe fetița ei, Stormi, iată că numele purtat de primul copil al lui Khloe este True (adevăr). Ea a scris: „Fetița noastră, True Thompson, ne-a furat complet inima și suntem copleșiți de IUBIRE. O binecuvântare atât de mare să primim acest înger în familie!” Mami și tati te iubesc, True!”

Khloe a dezvăluit și că fetița ei a cântărit aproape 3 kilograme la naștere și a măsurat 30 de cm, distribuind și o fotografie dintr-o cameră plină de baloane roz, flori și jucării de pluș.

Cu toate acestea, Khloe a ales să nu facă declarații pe marginea acuzațiilor de infidelitate care merg spre tatăl copilului său, Tristan Thompson, dar numele ales pentru fiica sa pare unul cu subînțeles. Iar bunica Kris Jenner a vrut să facă lămuriri cu privire la insipirația pentru acest nume – True. Kris a scris pe contul său de Instagram: „Sunt foarte fericită să o întâmpin pe nepoata mea prețioasă, True! Lucru amuzant … numele bunicului meu din partea tatălui  a fost True Otis Houghton … Numele tatălui meu a fost Robert True Houghton … Deci, sunt atât de încântată că Khloe și-a numit fiica True!”

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA