Kim, cu posteriorul la vedere. Madonna, într-un costum de latex. Imagini de la petrecerea „Reginei muzicii pop”

După Premiile Oscar, o mulțime de vedete au organizat petreceri pentru a se distra alături de prietenii lor, iar printre invitații de seamă s-au numărat și câștigătorii mult râvnitelor statuete aurii.

Madonna nu a ratat acest an, așa că after party-ul organizat de ea i-a reunit pe mai mulți actori cunoscuți, reguizori, dar și pe Kim Kardashian. Regina Muzicii Pop s-a străduit să organizeze o petrecere ca la carte pentru a-i impresiona pe invitații săi, așa că cei prezenți s-au distrat până în zori cu preparate culinare de 5 stele și băuturi fine. Desigur, probabil că cea mai notabilă apariție de la eveniment a fost cea a lui Kim Kardashian care a șocat cu o rochie cu un decupaj sexy.

De data aceasta a ales să poarte o rochie mulată, cu mânecă lungă și guler, o rochie care însă a fost atât de decoltată pe spate încât i-a lăsat la vedere o bună parte din posterior. Diva s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei cu o asemenea ținută proocatoare care i-a pus în valoare posteriorul bombat cu care vedeta tv se mândrește de fiecare dată. Cu siguranță că bomba sexy de 37 de ani le-a luat fața celorlalte invitate de la party, printre care s-a numărat cântăreața Cardi B (25), Margot Robbie sau Greta Gerwig.

Dar nici gazda, Madonna (59), nu s-a lăsat mai prejos atunci când și-a ales ținuta. Diva pop a purtat un costum de latex provocator, cu cizme lungi și mulate, o pereche de pantaloni extrem de scurți și un corset care îi făcea o talie de viespe. Madonna și-a lăsat la vedere sânii într-un sutien semitransparent din dantelă, făcându-i concurență serioasă invitatei sale, Kim.

Iată câteva imagini  de la petrecerea de duminică noaptea!INAPOI LA PRIMA PAGINA