Kim Kardashian a apărut așa pe stradă! Toată lumea s-a uitat la sânii ei

La ea nu există limite atunci când vine vorba de stil. Vrea să iasă  mereu în evidență, îmbrăcată în cât mai puține haine și, uneori, fără lenjerie intimă, fără a se sfii că arată mai mult decât este cazul. Este obișnuită să-și șocheze fanii cu apariții sau fotografii dintre cele mai îndrăznețe, pentru că are cu ce – se mândrește cu forme voluptoase și cu un posterior bombat.

Nu și-a luat sutien, iar prin maioul semitransparent s-a văzut tot.

S-a fotografiat nud sau topless de nenumărate ori, așa că nu este o problemă pentru ea să apară în haine semitransparente pe stradă, cu sânii la vedere, bustul său fiind subiectul de discuție din ultima vreme, căci diva ar fi apelat la o intervenție chirurgicare de mărire a sânilor folosind implantul cu silicon.

Se zvonește că și-ar fi pus silicoane.

A defilat din nou într-o ținută sexy, punându-și trupul sculptat în evidență, afișând rezultatul  orelor de antrenament intens combinate cu o dietă drastică. Cât despre sâni, se vede clar că starleta își afișează silicoanele în acest top alb. După ce, cu o zi înainte a fost surprinsă într-o pereche de pantaloni mulați, un sutien transparent și un sacou peste, acum a renunțat complet la sutien.

Șocheaza cu fiecare apariție, din ce în ce mai vulgară.

Starul tv de 36 de ani a apărut în toată splendoarea ei, iar toți ochii au fost ațintiți pe sâni. Și-a luat mersul de divă,  vizibil deranjată de blițurile aparatelor de fotografiat, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni sport și sandale cu toc subțire. Kim pare hărțuită de fani și nu este de mirare că se întâmplă asta când poartă o asemenea ținută de stradă.

Foto: Splash News

Citește și  Ținuta după care toți au întors privirea. Kim, aproape dezbrăcată pe străzile din New YorkINAPOI LA PRIMA PAGINA