Kim Kardashian a făcut publice pozele de arhivă. Cum arăta diva sexy în adolescență!

Citeste tot despre:

,

Acum este una dintre cele mai sexy femei din lume și, cu siguranță, o brunetă cu o popularitate șocantă. Kim Kardashian tinde spre perfecțiune, preocupată tot timpul de felul în care arată corpul ei, de felul în care se îmbracă, ce machiaj poartă sau cum îi stă părul și chiar este deranjată atunci când fanii o acuză că face abuz de Photoshop.

Totuși, în contradicție cu imaginea ei de femeie perfectă, Kim scoate la iveală și o serie de fotografii prăfuite, din arhiva personală, poze surprinse în copilărie și adolescență. Pe atunci era naturală, fără operații estetice, machiaj sau haine fashion, iar transformarea sa de-a lungul anilor este într-adevăr șocantă.

I-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi de pe Snapchat, căci diva în vârstă de 37 de ani, mama a trei copii, a făcut publice fotografiile care nu o flatează deloc. Era doar o adolescență care nu-și imagina vreodată că o să devină faimoasă în întreaga lume și asta datorită unui sex-tape scăpat pe Internet, care a reprezentat rampa ei de lansare. În fotografii apar și alte dive în perioada adolescenței – este vorba de actrița Nicole Richie și de Sara Foster.

Foto: SnapchatINAPOI LA PRIMA PAGINA