Kim Kardashian, alături de bunica de 83 de ani și mama sa, într-un shooting special. Gene bune?

Dacă pe fetele Kardashian – Jenner le știm prea bine, pe cele din spatele acestui clan le cunoaștem mai puțin. Kris Jenner, alias ”momager”, dar și mama acesteia, Mary Jo (83), au apărut într-un shooting recent alături de Kim Kardashian. Iar fotografiile sunt de-a dreptul spectaculoase!

Trei generații

Se spune că dacă vrei să știi cum va arăta femeia din fața ta, e de ajuns să te uiți la mama ei. Ori la bunica ei, în cazul lui Kim, căci starleta e suficient de norocoasă încât să se mai bucure și-n prezent de o bunică cu spirit tânăr, energică și în putere. Recent, Kim a realizat o ședință foto specială, pentru un nou promo, avându-le alături pe mama sa, Kris (62), și pe bunica sa, Mary Jo (83).

Mary Jo, Kris Jenner și Kim Kardashian

Și trebuie să recunoaștem că rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Atât mama starletei, cât și bunica ei sunt într-o formă de zile mari, sfidând, parcă, trecerea timpului. Și dacă despre Kris știam că se bucură de o siluetă ca trasă prin inel și un ten lipsit de riduri, bunica Mary Jo ne-a surprins cu înfățișarea ei tânără și atrăgătoare. Purtând o perucă blondă, Mary Jo pare mai degrabă sora lui Kris decât mama. Nu vi se pare?

Mary Jo, la cei 83 de ani.

Cele trei au filmat un promo pentru noua linie de cosmetice lansată de Kim Kardashian.INAPOI LA PRIMA PAGINA