Kim Kardashian, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Pink și Charlize Theron au fost la OK! Golden Night

5 vedete curajoase au acceptat să se transforme în niște personaje de talie internațională pentru evenimentul OK! Golden Night care a avut loc miercuri seara la Face Club din București. Cântăreața Amna, prezentatoarea de la Observator matinal, Olivia Păunescu, actrița Andreea Perju, Sore și prezentatoarea emisiunii Numai de Bine, Ela Crăciun, au avut parte de schimbări senzaționale de look pentru a intra în pielea vedetelor de la Hollywood.

Au petrecut o zi întreagă în salonul de înfrumusețare pentru a arăta cât mai aproape de personajele lor preferate, atât ca înfățișare, cât și ca vestimentație. Metamorfozele au fost realizate de Echipa Jovsky Studio a hairstylist-ului Adrian Perjovschi și de echipa de make-up artiști Madalina Petcu și Andreea Popeanu, cei din mâinile cărora au ieșit niște personaje uluitoare, unu la unu cu vedetele de la Hollywood.

Pe covorul roșu de la OK! Golden Night au defilat dive considerate un etalon de stil și frumusețe în istorie precum Audrey Hepburn și Marilyn Monroe, dar și vedete actuale cu un succes răsunător precum Charlize Theron, Pink și inconfundabila Kim Kardashian. Cele 5 vedte autohtone s-au transformat în cele mai sexy femei din showbiz. Au avut chiar și propria stea Walk of Fame cu care s-au fotografiat pe parcursul serii.

Kim Kardashian, întruchipată de Ela Crăciun a fost câștigătoarea competiției pentru cea mai spectaculoasă transformare. Sexy și stilată, Kim a pășit pe covorul roșu de la petrecerea OK! și a întors toate privirile într-o rochie mulată care i-a scos în evidență formele voluptoase – talie de viespe, decolteul generos și poesteriorul bombat.

Rebela Pink, întruchipată de cântăreața Sore a ales un stil masculin pentru evenimentul de aseară, un costum negru cu dungi și o pereche de botine cu un toc impresionant, iar coafura a fost aproape identică cu cea în stil punk a celebrei cântărețe de peste Ocean.

Toată lumea a rămas surprinsă atunci când însăși Audrey Hepburn a pășit pe covorul roșu într-o ținută diafană și cu un accesoriu nelipsit, port țigaret. Olivia Păunescu a fost o stea de Hollywood pentru o seară, iar schimbarea a fost foarte reușită. Într-o rochie mulată și cu părul prins în coc, cu breton scurt și accesorii statement, prezentatoarea Observator matinal a întors toate privirile.

Nici Marilyn Monroe nu putea lipsit de la o petrecere care a strâns sub același acoperiș o mulțime de vedete. Blondina sexy, întruchipată de cântăreața Amna, a arătat superb într-o rochie aurie, cu un machiaj impecabil și cu părul blond platinat coafat în buclele anilor ’50-’60.

Nicio petrecere fără o actriță de Oscar. Așa că Charlize Theron a pășit și ea pe covorul roșu de la OK! Golden Night, întruchipată de actrița Andreea Perju. Îmbrăcată într-un costum masculin, vedeta a fost unu la unu cu starleta de la Hollywood și s-a pozat cu propria stea Walk of Fame.

Iată cum au defilat pe covorul roșu!

Foto: Sorin StanaINAPOI LA PRIMA PAGINA