Kim Kardashian, cu un decolteu imens la o petrecere mondenă. A purtat o rochie țipătoare

La Met Gala a dat greș cu rochia foarte mulată, aurie, care nu s-a încadrat în tema evenimentului, dar la una dintre petrecerile de după Oscarul modei, Kim s-a asigurat că toată lumea o va admira.

Așa că a ales o rochie într-o culoare țipătoare, una care să-i scoată calitățile fizice în evidență. A arătat totul într-o creație de un galben vibrant, care făcea contrast cu pielea foarte bronzată a divei, mizând pe o rochie Vintage Versace.

A purtat cea mai sexy ținută, cu un decolteu adânc și foarte strânsă în talie, mulându-se pe fund și lăsându-i picioarele la vedere. Kim a participat la petrecerea organizată de o revistă de fashion și a vrut să-și ia revanșa. În vârstă de 37 de ani, vedeta a vrut să fie cea mai excentrică prezență de la eveniment și a reușit acest lucru.

Corsetul decoltat i-a pus bustul generos în evidență și i-a subliniat talia ca de viespe, iar fusta cu crăpătură i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Alături de ea au fost și celelalte membre ale familiei, mama Kris Jenner și surorile mai mici, Kylie și Kendall Jenner, îmbrăcată pe măsura așteptărilor. Însă niciuna nu a întrecut-o pe Kim.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA