Kim Kardashian, într-o ținută riscantă

De când a scăpat de kilogramele nedorite, Kim umblă numai în fustițe mini. Nu contează că fusta-i doar o palmă, starleta de 35 de ani se chinuie să intre ea, căci, na, are ce arăta acum!

kanye-kim
Kim a purtat o rochie îndrăzneață, iar Kanye s-a împodobit mai ceva ca un brad de Crăciun

Ne dăm seama că soția lui Kanye West scapă greu de năravuri. Cum a scăpăt de kilogramele în plus, Kim își și etalează trupul sculptat în cele mai strâmte și mici obiecte vestimentare. Ieri, de exemplu, starleta și-a făcut apariția în public la brațul soțului său, fanul ei nr.1, într-o ținută kaki, ce-i lăsa la vedere decolteul generos, picioarele și chiar mai mult de atât.

Cu un design îndrăzneț, rochia, semnată evident de Kanye West, a dezvăluit, la un moment, mai mult decât își dorea, poate, Kim. Vorbim de-o priveliște generoasă asupra zonei intime a starletei, pe care, desigur, nu este prima dată când o vedem.

De fapt, trebuie să precizăm că am fost mai uimiți văzându-i outfitul soțului, decât pe cel al lui Kim. Kanye purta o pereche de blugi, ”blindați” cu sute de mărgele. Mda, la soare ne putem uita, la Kanye ba…

foto: captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA