Kim Kardashian nu se lasă. A pozat în cele mai sexy costume de baie, toată unsă cu ulei

Citeste tot despre:

După ce sora sa mai mare, Kourtney Kardashian, a făcut furori pe rețelele de socializare îmbrăcată într-un costum de baie strălucitor, la plajă în Insulele Turks și Caicos, Kim a vrut să-și ia revanșa. Autointitulata cea mai sexy divă din familia Kardashian-Jenner, l-a reamintit prietenilor virtuali cu ce forme apetisante a fost înzestrată.

Așa că vedeta a luat cu asalt contul de Instagram cu o serie de fotografii provocatoare, în costume de baie minuscule, pentru a le arăta și prietenilor virtuali cum se distrează ea la plajă. S-a plimbat cu paddle board-ul, a stat la plajă, unsă cu ulei, și s-a fotografiat în cele mai sexy poziții cu putință.

Deja obișnuiți cu Kim îmbrăcată sumar, dar mereu impresionați de ipostazele noi cu preferata lor, fanii de pe rețelele de socializare au putut s-o admire într-un costum de baie roșu, marca Chanel, sau în unul negru, cu o pereche de bikini foarte decoltați. Kim a impresionat cu forma fizică în care se află. Spre deosebire de sora sa, Kourtney, ea a apelat la medicul estetician pentru a arăta atât de bine, chiar dacă neagă acest lucru.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA